Har du spørgsmål? Ring idag på
20 93 25 90

Restaurering af erfaren restaureringshåndværker

Hos Haupt er vi specialiseret i restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger. Som uddannet restaureringshåndværker har vi stor respekt og et brændende ønske om at bevare det gamle og gør derfor meget ud af at beholde så stor en del af de gamle materialer som muligt.

Restaureringshåndværker der brænder for det gamle håndværk

Selvom vi er eksperter i at arbejde med de gamle håndværksteknikker har vi dog stadig fulgt med tiden, hvilket gør at restaurerings arbejdet bliver udført hurtigere og mere effektivt uden at gå ned på detaljerne som gør gamle byggerier charmerende.

Vi har mange års erfaring som restaureringshåndværker og vi tager imod selv de mest komplicerede restaurerings projekter. 

Restaurering af erfaren restaureringshåndværker
 

Renovering og restaurering af gamle og fredede huse

Når vi restaurere gamle huse eller vinduer gør vi altid brug af de gamle teknikker så det færdige resultat ligner det oprindelige så meget som muligt.

Der findes mange bevaringsværdige bygninger, kirker, gårde og huse rundt omkring i Danmark. Vi er som restaureringshåndværker stolte af at kunne være med til at bevare det gamle.

Vi tilbyder blandt andet restaurering af huse, vinduer, bindingsværk og meget mere. Der er ingen grænser for hvad vi kan lave.

Indhent et uforpligtende tilbud

 

Reparation af bindingsværk

Står du med et smukt og charmerende bindingsværkshus som har brug for en kærlig hånd? Så lad os stå for restaurering og reparation af bindingsværket.

Det er utroligt vigtigt at man værner om de gamle håndværks principper når man laver reparationer på et bindingsværk. Restaurering af bindingsværket kan givet huset fornyet liv, og ved at bruge en kompetent restaureringshåndværker er du sikker på at arbjedet er udfører korrekt og det holder rigtig mange år ud i fremtiden.

 

Restaurering og reparation af gamle vinduer

Man oplever ofte at der går råd i bunden af gamle vinduer. Men i stedet for at skifte hele vinduet og sætte nye vinduer i kan vi skifte dele af vinduet så du bevare vinduerne.

I mange tilfælde er det også billigere at restaurere de nuværende vinduer frem for at udskifte dem med nye.

Står du med vinduer eller andet der har brug for reparationer af en dygtig restaureringshåndværker så ring til os på 20 93 25 90 eller hauptaps@gmail.com for at hører nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud på din restaurerings opgave.

Webform 2020

Indhent gratis tilbud

Kunne du tænkte dig at vide mere om os eller tage en uforpligtende snak? Så brug vores kontaktformular nedenunder, eller ring til os!

CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.


Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af over 15 anmeldelser på​ FacebookHAUPT ApS - Hovgård 1, 6300 Gråsten
Telefon: +45 20 93 25 90
hauptaps@gmail.com