Tagdækning & renovering af tag

Vi har kompetencerne til at klare enhver opgave uanset størrelse

HAUPT ApS tilbyder alt indenfor tagdækning og renovering af tag. Alt efter det nuværende tags stand, kan der være brug for helt ny tagdækning eller man kan nøjes med en renovering af taget.

Som tømrer og tagdækker har vi kompetencerne til at klare enhver opgave uanset størrelse. Vi har allerede mange glade og tilfredse kunder som har fået udført renovering af tag eller tagdækning i Sønderborg, Aabenraa, Gråsten eller andre dele af Sønderjylland.

Indhent et uforpligtende tilbud

Tagdækning i Sønderborg, Aabenraa og Gråsten

- og store dele af Sønderjylland

Vi tilbyder tagdækning af næsten alle typer tag i Sønderborg, Aabenraa og omegn. Står du med et nybyggeri der skal have nyt tag eller skal du have udskiftning af taget på din bolig, så klare vi tagdækningen.

Tagdækning kan dække over mange forskellige arbejdsopgaver i forhold til tag. Det kan være alt fra nyt tag til mindre reparationsopgaver af taget.

Hos HAUPT ApS kan vi klare det hele, uanset om det er lægning af nyt tag, udskiftning af tag, renovering af tag, kviste eller endegavle.

Renovering af tag

Det er ikke i alle tilfælde, at tagets stand kræver en komplet udskiftning af taget. I mange tilfælde kan renovering af taget være nok. Vedvarende vedligeholdelse af ens tag er også med til at forlænge levetiden. Derfor anbefaler vi altid at man får efterset og renovet taget løbende.

Renovering af tag kan også give besparelser på varmeregningen. Varme stiger altid til vejrs, derfor har et utæt tag meget store og negativ effekt på varmeregningen. Når vi laver tagrenovering vil det altid være med fokus på energioptimering, så renoveringen i sammen omgang vil resultere i en nedsat varmeregning. 

Ved at holde fokus på energiforbruget i boligen når der laves renovering af taget, sikre man også at det arbejde der bliver lavet også har en økonomisk gevinst for kunden på den lange bane.

Er du i tvivl om dit tag trænger til en kærlig hånd?

Mistænker du at der kan være brug for tagrenovering i dit hus, så tag kontakt til os, så kommer vi og tjekker dit tag efter og kommer med et tilbud på det arbejde der skal udføres.

Ny tagdækning eller renovering af tag

Når vi laver tagtjek gennemgås hele taget, det vil sige at konstruktionen, isolering, tegl og meget andet bliver gået grundigt efter. På baggrund af det udførte tagtjek kommer vi med rådgivning og vejledning så kunden ved om det bedst kan svare sig med ny tagdækning eller renovering af det nuværende tag.

Renovering af taget kan forlænge levetiden i rigtig mange år, og hvis tagets stand generelt er god kan det være at foretrække. På den anden side kan udskiftning af taget også give andre fordele som er værd at overveje, det kunne blandt andet være energibesparelser, forøget værdi af boligen og mulighed for tagvinduer eller anden ombygning.

Vi rådgiver altid kunden og giver et gennemskueligt overblik over mulighederne så du kan tage den helt rette beslutning.

Kontakt for tilbud på renovering af tag eller tagdækning

Har du spørgsmål eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af tag, tagdækning eller renovering af tag, så kontakt os på 20 93 25 90, hauptaps@gmail.com eller udfyld kontaktformular på siden, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.