Renovering af hus med HAUPT ApS

Har du et hus, der trænger til en kærlig hånd? Drømmer du om at give dit hjem et nyt liv og et personligt præg? Så er du kommet til det rette sted. Hos HAUPT ApS har vi specialiseret os i renovering af huse og ombygning i Sønderjylland. Vi har mange års erfaring med at hjælpe glade kunder med at forvandle deres huse til deres drømmehjem. 

Vi går op i kvalitet, godt håndværk og gode materialer. Vi har dygtige faglærte medarbejdere inden for tømrer- og snedkerfaget, som kan løse enhver opgave. Vi leverer til tiden og rydder op efter os selv. Uanset om du vil have et nyt køkken, et større badeværelse, en tilbygning eller en totalrenovering, kan vi hjælpe dig med at realisere dine drømme.

Fordelene ved at renovere eller ombygge din bolig

Hvis du har et hus, der ikke længere opfylder dine og familiens behov, kan du overveje at renovere eller ombygge din bolig. Der er mange fordele ved at renovere både for dig og miljøet.

  • Du får et bedre og sundere indeklima, kan du kan installere ventilationsanlæg, isolere bedre og skifte til nye vinduer og døre
  • Du sparer penge på din el- og varmeregning, da du kan energioptimere din bolig.
  • Du øger din boligs værdi markant, da en renovering vil gøre din bolig mere moderne og tiltrækkende.
  • En renoveret bolig vil gavne dig, hvis du på et tidspunkt vil sælge din bolig. Både da værdien er bedre og din målgruppe bliver bredere.

Indhent et uforpligtende tilbud

Totalrenovering af HAUPT ApS i Aabenraa, Sønderborg og Gråsten

Hvis du vil have en kompleks forvandling af din bolig, kan du vælge en totalrenovering af hus med HAUPT ApS. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen fra A - Z, fra planlægning og design til udførelse og aflevering. Vi sørger for, at din bolig bliver renoveret efter dine ønsker og behov, samt overholder alle gældende regler og krav. Med en totalrenovering af huset med HAUPT ApS får du en bolig, der er både smuk, funktionel og mere energirigtig.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på totalrenovering

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med renovering af hus, ombygning eller andet, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefonnummer 20 93 25 90, sende en mail til hauptaps@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.